Anna és Nóra naplója

ANNA ÉS NÓRA NAPLÓJA

2013. január 31., csütörtök

Nóra





Nóri talán visszazökken a rendes kerékvágásba, merthogy volt egy kis gubanc. Nagyon szépen, ügyesen indította az ovit, aztán valamiért elkezdődtek a reggeli sírások, "nemakarokmenni", "nemszeretemazovit"... Viszont nem akarom elkiabálni, de 1-2 hete nincs sírás reggelente, szeret oviba menni, örül, hogy mehet: "juhhúúú". Az első félévben volt csak velük Viki óvónéni, akit Nóri nagyon megszeretett. Most Dorina óvónéni van velük és nagyon örülök, hogy máris megszerette őt Nóri. Dorina óvónéni megszeretgeti, megpuszilgatja. :-)

Esténként pedig az volt a legújabb, hogy ott kellett vele lenni, míg el nem aludt. Régebben egyedül elment aludni. Most megint lefekszik egyedül, de valamit mindig kitalál, mielőtt elaludna. Persze néha kéri, hogy valaki (Mami vagy én) menjen oda, de nem mindig engedünk és már nincs sírás emiatt.

Egyébként nagyon aranyos, bár már észre lehet venni az óvoda "ártalmait" akaratosságban, kajlaságban. Na meg Ancsi is mutatja a "példát" Nórinak... Persze jó dolgokban is észre lehet venni a nagyobb testvér hatását, szerintem nagyon ügyesen rajzol. :-)

Voltunk a kézműves foglalkozásokon (halloween-kor és karácsonykor), amin a lányok nagyon jól érezték magukat.